dijous, 28 de maig del 2009

el tresor del canvi

Fer un viatge inesperat en un dia inesperat.
Tot pot canviar en un sol matí, nois. Només cal que entri un pirata per la porta del bar del qual en sou els propietaris indirectes i que porti un cofre sota el braç. O més simple encara, que per coses que ni el destí és capaç de controlar, que la teva vida doni un gir de 180º. Sense pare, sense mare, només amb la protecció d’un Doctor estratega, la d’un pirata despietat i sobretot la d’ell mateix.
Jim és un clar exemple de superació davant les adversitats. Tots els problemes que se li van presentant és capaç de passar-hi per damunt amb la seva agilitat. El que també és veritat és que mai a ningú li havien vingut tants daltabaixos amb tanta infantesa al cor. Aquesta infantesa, però, se li acaba tan bon punt s’enfronten el seu cor amb la seva raó. Cal dir que és un viatge que, per poc que dura (unes 200 pàgines) canvia radicalment la manera de veure el món del petit Jim.
Ho podríem considerar com un viatge a Ítaca? Sigui el que sigui, ha estat un viatge meravellós i poder-lo compartir amb el Jim, Livesey i fins i tot amb Silver ha estat un plaer, esteu amb mi?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada