dijous, 28 de maig del 2009

Personatges Illa del Tresor

Jim Hawkins: el personatge principal i el principal narrador. És un noi treballador i intel.ligent que viu a la posada Admiral Benhow, la qual regenten els seus pares. La sort el portarà a viure una fantàstica aventura a bord d'un vaixell anomenat la Hispaniola i a trobar un tresor.

Long John Silver: pirata amb una cama de fusta i lloro a l'espatlla, el seu únic interès són els diners. És astut i afable, però temut fins i tot pel mateix Flint, ell és qui ha organitzat l'expedició i el cop per apoderar-se del tresor i el vaixell. Les presses de la resta de pirates i l'actuació d'en Jim, a qui agafa estima, trastoquen els plans. Al final, s'escapa amb una petita part del tresor.

Doctor David Livesey: metge i amic de Trelawney que viatja en aquesta aventura i també narra la història. És ell qui enrola Jim en l'aventura i qui ordirà el pla per enganyar Silver.

Alcalde John Trelawney: un hàbil tirador, és una persona ingénua i lloga el vaixell i la tripulació. S'emporta tres criats (Joyce, Hunter i Redruth)

Capità Alexander Smollet: l'obstinat capità de la Hispaniola.

Billy Bones: un antic company del capità Flint i posseïdor del mapa del tresor.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada