dijous, 28 de maig del 2009

Personatges Peter Pan

Peter Pan: Peter és un nen que, quan era un nadó, sortí volant per la finestra de la seva habitació mentres la seva mare dormia a causa que encara no havia perduta la fe que podia volar, per tant, va volar directe cap al País de Mai Més.

És un nen de tretze anys, cabell ros castany i ulls verds-blaus. És valent i orgullós, s'oblida fàlicment de les persones o de les coses.

Peter vola fins la finestra dels Darling, perquè li agradaven els contes de Wendy, però és la Sra. Darling qui el veu abans que Wendy i els seus germans. Poc després se'l menciona com el nen que cuida i guia les ànimes dels nens perduts. després de convidar a Wendy i acceptar portar als seus germans al País de Mai , viuen varies aventures fins el terrible combat amb¡ James H. Garfio, el seu enemic.

Quan Wendy vol tornar a casa seva amb els seus germans i els nens perduts, Peter li promet que anirà tornant per escoltar els seus contes i seguir sent el seu amic però se n'oblida i, quan torna, Wendy ja és massa gran, llavors torna a començar tot amb la filla d'aquesta.


Wendy Darling: És una preciosa nena de tretze anys, que somia amb un llop que es troba a una estranya illa. Entre els seus somnis, li apareix Peter Pan a qui coneix dies més tard.

Wendy acompanya a Peter a l'illa de Mai Més, perquè li agrada la idea de ser una mare, també l'acompanyen els seus germans. Es comporta realment com una mare. El capità Garfio també la vol com a mare, pel seu talent per explicar contes i el seu gran afecte i sesibilitat. Es fa gran i té una filla i, més tard, un fill.


Campaneta: És una fada que recollí i crià a Peter i, possiblement la causant de que aquest sigui tan presumit. És molt gelosa, tant com per manar als nens perduts que matin a Wendy. En realitat, no és dolenta però les fades són tan petites que només tenen espai per un sentiment a la vegada.

Demostrant la seva estima a Peter, es beu la seva medicina enverenada causant-li així la mort fins que Peter invoca l'ajuda de tots els nens per salvar-la amb la frase "Jo sí crec amb les fades". Al final es fa amiga de Wendy i els guia per tornar a casa.

Michael y John: Són els germans de Wendy, de 10 i 7 anys, estan entusiasmats amb l'oferta d'anar al País de Mai Més.


Altres personatges:

Els nens perduts.

Smee y els Pirates

Tigrilla i els Indis.

George y Mary Darling.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada