diumenge, 3 de maig del 2009

Tarzan vs. Mowgli


Hem estat indagant sobre els possibles semblances que hi ha en el món dels dibuixos animats amb el Mowgli i el Llibre de la Jungla. Hem trobat que un fet similar és el que passa amb Tarzan.
A diferència d'aquest, Mowgli és trobat pels llops, en canvi, el petit Tarzan és trobat per un ximpanzé i és una família d'aquest qui el cuida.
La convivència que ambdós humans porten és rodejats pels animals i sempre n'hi ha els que són els seus amics inseparables i el tigre o animal ferotge que el pertorba. Com no, aquesta fera és ferida de mort en els dos casos pel protagonista.
Com al “Llibre de la jungla”, Tarzan entra en una manada de ximpanzés on el cap no el vol reconèixer com a membre.

Podem veure com els dos petits protagonistes són capaços de sobreviure als perills de la selva amb la seva astúcia. La figura de la mare protectora també hi és present, però en el cas del Mowgli qui fa aquest paper són la pantera i l’ós Baloo.

L’amor també es creua en la vida dels dos i amb això també hi va acompanyat el retrobament amb els humans, la manada a la qual pertany des que va néixer.
Aquest és el vídeo dels principis de Tarzan mentre va fent la seva evolució. És per a que hi pugueu endivinar les semblances i diferències entre els petits nens salvatges i les seves evolucions.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada